Lorem Lorem

ÉÉN PRIJS.
ONLINE EN OFFLINE.

Je denkt aan een nieuwe MINI. Je bent al enthousiast over het idee om naar de plaatselijke coffeeshop te gaan of je vrienden daar op te halen. Goed. Met MINI begint het plezier met je winkelervaring. Nieuwsgierig? Geweldig. Lees verder en kom vanaf nu alles te weten over de winkelervaring.

HET LEUKSTE WAT JE KUNT HEBBEN ALS JE EEN MINI KOOPT.

Bekijk de video om overal en altijd een alles-in-één winkelervaring te ontdekken waarbij jij zelf aan het stuur zit. Hoe ga je je MINI ontmoeten?
Veel plezier met je bestelproces! Het leukste dat je kunt hebben als je een MINI koopt. Of u nu koopt of leaset, online of offline, wij staan voor u klaar.

VIER REDENEN OM JE MINI-ERVARING GEWELDIG TE VINDEN.

1.

JE MINI-ID

Zie de MINI-ID als je digitale paspoort voor alle online en offline MINI-interacties. Maak een MINI-ID om je configuraties op te slaan, om een proefrit te boeken of om informatie te vragen over financiering. Je kunt het ook gebruiken om in te loggen op de MINI-APP en deel uit te maken van de MINI-community.
MINI couple mobile phone configuring MINI couple mobile phone configuring
MINI Partner agent with couple MINI Partner agent with couple

2.

JOUW PRIJS.

Natuurlijk is de prijs belangrijk. Daarom krijg je een eenvoudige en probleemloze prijsstructuur die is ontworpen om je het beste aanbod te geven. Of je nu online winkelt of bij je MINI partner, geniet van de nieuwe MINI-familie tegen een consistente nationale prijs.

3.

JOUW KEUZE.

Veel plezier bij het schakelen tussen onze digitale en fysieke opties. Speel online met je favoriete configuraties, boek een proefrit, kom naar onze showrooms en praat met je MINI partner. Wanneer je klaar bent, plaats je bestelling online of persoonlijk bij je MINI-partner.
MINI Couple online shopping MINI Couple online shopping
MINI ID man smiling

4.

DE BEHOEFTEN VAN JOUW BEDRIJF.

Onze MINI voor bedrijven biedt alles, van de compacte MINI Cooper tot de ruime MINI Countryman, inclusief elektrische opties. Kies de perfecte bedrijfswagen, vereenvoudig het aankoopproces en geef kostenbesparende onderhoudstips. Vergroot de mobiliteit van je bedrijf, verlaag kosten en verklein je ecologische voetafdruk bij ons.

FAQs.

Antwoord: MINI is geëvolueerd naar een model voor directe verkoop. Dit betekent dat nieuwe auto's van MINI en gebruikte auto's die eigendom zijn van MINI rechtstreeks via MINI Belux worden verkocht. Je MINI partner blijft je belangrijkste aanspreekpunt als het gaat om fysieke ontmoetingen. Met het model voor directe verkoop verbetert MINI de directe toegang tot klanten om zijn diensten online en offline te verbeteren. 

Antwoord: Ja. Als je je bestelling wilt wijzigen, zal je MINI partner je helpen. 

Antwoord: Ja, je kunt je bestelling op elk gewenst moment annuleren. Neem gewoon contact op met je MINI partner om de annulering te verwerken en ervoor te zorgen dat je aanbetaling wordt terugbetaald.

Antwoord: Er zijn geen afspraken nodig. Je kunt je nieuwe MINI uit de New MINI-familie 24/7 online bestellen, altijd en overal.

Antwoord: Er zal geen verschil zijn in de aangeboden prijs. De prijzen zijn geharmoniseerd, of je nu online bestelt of met ondersteuning van onze experts bij een van onze MINI partners.

Antwoord: Hier bij MINI krijg je het beste van twee werelden. Bijvoorbeeld: je kunt online je onderzoek doen en je configuratie starten. Als je vragen hebt of liever persoonlijke assistentie wilt, kun je ondersteuning krijgen bij een van je plaatselijke MINI partners. Je kunt je bestelling afronden bij een van onze MINI partners of online. 

Antwoord: Een MINI-ID is je paspoort naar de MINI-wereld. Hiermee kun je spelen met MINI-configuraties en je wijzigingen opslaan, een proefrit aanvragen en je aanmelden voor de MINI-app. Als je eenmaal je MINI hebt, kun je ook verbinding maken met de auto en genieten van de nieuwe digitale functies.

Antwoord: Onze MINI voor bedrijven biedt alles, van de compacte MINI Cooper tot de ruime MINI Countryman, inclusief elektrische opties. Kies de perfecte bedrijfswagen, vereenvoudig het aankoopproces en geef kostenbesparende onderhoudstips. Vergroot de mobiliteit van je bedrijf, verlaag kosten en verklein je ecologische voetafdruk bij ons.