COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
The Summer of MINI 2024
 


The Summer of MINI.

VAN 20/7/2024 TOT 18/8/2024 IN KNOKKE-HEIST.

bekijk nu de aftermovie van THE SUMMER OF MINI:

The Summer of MINI 2024

Mocktails, de nieuwe MINI-familie en een magisch weekendje weg. Dat waren de 3 ingrediënten van The Summer of MINI. De bezoekers konden genieten van zomerdrankjes in onze MINI-showroom aan de Lippenslaan. Ze konden ook gebruik maken van onze shuttledienst door Knokke-Heist en maakten ook kans op een luxe weekendje weg.

 

The Summer of MINI bracht MINI voor maar liefst 4 weken naar de Lippenslaan 219 in Knokke-Heist. De bezoekers konden plaatsnemen in een van de wagens van The New MINI Family, ze konden MINI’s coole lifestyleshop ontdekken met de nieuwste lifestyle collectie en ook genieten van summer drinks en snacks in onze bar.

The Summer of MINI 2024
The Summer of MINI 2024

MINI Summer Drive.

Niet alleen op de Lippenslaan, maar ook elders in Knokke-Heist kon je de nieuwe MINI Countryman op de baan spotten. Tijdens het weekend kon men namelijk meerijden met de MINI Shuttle voor een kleine sightseeing door de badstad en het comfort ervaren van The New MINI Countryman in een van de 3 haltes.


Tijdens The Summer of MINI bood MINI exclusieve aanbiedingen voor de nieuwe MINI Cooper in all black en extra interessante zomerdeals op de MINI Cooper en MINI Countryman.

MINI WEEKEND GETAWAY.

Bezoekers maakten ook kans op een MINI Weekend Getaway: op pad gaan met een MINI testwagen gedurende het hele weekend, richting Knokke-Heist, met een luxueuze overnachting in het Enso District Hotel (inclusief ontbijt).

MINI SUMMER